Ons menu
Eindejaarsmenu 2025
Menu feestdagen € 65/ pp
(25 december tem & 1 januari)
Aperobordje met amuses
-
Paprikaroomsoepje
-
Gebakken coquilles op een zalfje van butternutcrème
of
Bordje wildpaté met zijn garnituur
-
Schelvishaasje met garnalensausje en peterseliepuree
of
Hertensteak met winterse garnituur en mini-kroketjes
-
Feestelijk dessertbordje
Hoofdgerechten
- Slaatje ‘De Roste Kluze’ € 29,00
- Veggislaatje van de chef € 25,00
- Kaaskroketjes (2st) met verse frietjes € 19,00
- Kaaskroketjes (3st) met verse frietjes € 22,00
- Garnaalkroketten (2st) met verse frietjes € 23,50
- Garnaalkroketten (3st) met verse frietjes € 29,50
- Kabeljauwhaasje met kruidig roomsausje op een bedje van prei € 36,00
- Kikkerbilletjes Antonio € 29,00
- Slibtongetjes in verse boter gebakken 2st € 29,00
- Scampi De Roste Kluze, look of curry 8st € 25,00
- Scampi De Roste Kluze, look of curry 10st € 29,00
- Vispannetje van de chef € 29,50
- Steak natuur € 25,00
- Entrecôte natuur € 27,00
- Côte à l’os (2pers) € 69,00
- Varkenswangetjes van de chef € 28,00
- Ribbetjes van de chef € 27,00
Rode wijn
- Huiswijn Las cuadras € 6,00
Prijs per fles €25
- Riporta Sangiovese (Italië) € 6,50
Prijs per fles €29
- Les hauts de janeil (Languedoc-Rousillon) € 6,50
Prijs per fles €28
- Chateau de la commanderie Lalande Pommerol € 49,00
Enkel per fles
Rosé wijn
- Huiswijn Esprit € 5,50
Prijs per fles €25
Desserts - Zoete verwennerijen
- Coupe bresilienne € 9,50
- In huis gemaakte Moelleux aux chocolat (met bolletje roomijs en slagroom) € 12,00
- Crème Brûlée € 9,50
- Chocolademousse van de chef € 10,50
- Dame blanche met verse chocoladesaus € 11,50